0731-88696979/+ 86-18711029693

Gambaran Umum Company

Home » About » Gambaran Umum Company

company profile


TCN, perusahaan teknologi tinggi lan impor & ekspor nasional, khusus kanggo nyedhiyakake produk mesin vending kualitas lan solusi sistem ritel diri.

Kanthi tujuan "mesin vending kelas donya, perusahaan lan perusahaan", TCN wis dadi produsen mesin vending skala gedhe ing China sajrone 16 taun kepungkur kanthi ngupayakake profesional sing ora stabil. Kanthi desain inovatif, aplikasi teknologi maju lan kinerja sing apik, perusahaan wis ngasilake lan ngasilake pirang-pirang produk, sing wis digunakake ing luwih saka 100 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

The Kelompok TCN mapan ing Ningxiang Ccalangan, Hunan Province, nutupi udakara 150,000 meter persegi. Saiki duwe Tanduran wilayah saka liwat 200,000 meter persegi, an kapasitas produksi taunan of 300,000 unit saben taun, aset tetep saka luwih saka 500 yuta yuan lan akumulasi dodolan luwih saka 100,000 unit minangka tonggak sejarah ing industri mesin vending.

TCN yaiku ing wakil presiden unit saka ing CCAGM China Vending Association, ing wakil presiden unit saka ing Asosiasi Vending Asia-Pasifik, a anggota NAMA, lan anggota EVA.

Kanthi cabang ing Australia, Singapura lan Guangzhou, TCN ditemtokake dadi salah sawijining supplier mesin vending paling apik ing donya.


Swara 17 taun perusahaan

ing industri mesin vending

Dodolan sawise profesional
tim layanan
Standar internasional
baris perakitan
Produksi skala gedhe
Sistem manajemen adoh

Gratis

Sistem layanan

babar pisan taun 1