0731-88696979/+ 86-18711029693

News

Home » News

Sugeng rawuh! Yunshu menangaké inovasi ing Konferensi Partner Wechat Pay

Wektu: 2019-03-20

Sugeng rawuh! Yunshu menang hadiah cilik layanan khidmat diri ing Konferensi Wartat Pay Partner tanggal 19 Maret 2019

mesin vending tcn

WeChat Pay nganakake kompetisi inovasi industri Tujuan kanggo promosi industri lan upgrade industri.

Yunshu ngajak rawuh.

mesin vending tcnmesin vending tcnmesin vending tcn

Ing adegan

Kanca-kancane kudu penasaran banget babagan apa sing bisa kanggo entuk penghargaan kasebut.

mesin vending tcn

Iki wektu kanggo mbukak jawaban.

Solusi kertu keahlian WeChat saka mesin susu

mesin vending tcn

(Pameran program kertu keanggotaan pengalaman situs)

mesin vending tcnmesin vending tcn

Amarga sukses ngrampungake poin pedagang ing ngisor iki.

Biaya mesin dhuwur, angel bali menyang buku sajrone rong utawa telung taun, lan turnamen ibukutha angel?

Konsumen nganggo tuku, kekenthelane murah?

Tanpa dhukungan data, ora bisa mbentuk alat pemasaran sing efektif?

Rintangan tenaga kerja lan teknis sing ora cukup nyebabake pengalaman konsumen sing kurang?

mesin vending tcn

Lair kertu keanggotaan WeChat ngidini sampeyan bisa ngaktifake dana kanthi gampang, mupangat bisa dideleng, nambah jumlah belanja bola-bali dening para konsumen, nambah viskositas akses nyata-wektu kanggo data, pemasaran presisi, layanan pelanggan lan dhukungan teknis. , operasi bebas sumelang, lan ora ana maneh kanggo para pamilik merek. Kuwatir babagan paparan merek, supaya ora kuwatir babagan kekurangan sumber daya, kita bakal nyedhiyakake promosi merek, sumber kargo sing bermutu.

mesin vending tcnmesin vending tcn

Intine yaiku telung jinis kertu keanggotaan: kertu biasa, kertu kampus, lan kartu komunitas, sing bisa digunakake para pedagang kanthi gampang.

Bisa diterangake minangka "kertu ing tangan, adol barang ora canggih"

mesin vending tcn

Ing wektu sing padha, penghargaan kasebut ora mung duweke Yunshu, nanging uga dadi pedagang lan pelanggan.

Minangka asil saka upaya gabungan kanggo kabeh kita. Matur nuwun kanggo dhukungan.