0731-88696979/+ 86-18711029693

News

Home » News

Kepiye kudu njaga mesin vending?

Wektu: 2019-09-20

Kepiye kudu njaga mesin vending?

Mangkene, mesin vending dadi salesmen kita, dheweke makarya 24 jam sedina, saengga kita kudu dianggep kanthi becik.

Supaya ora nggawe mesin vending emosional, kita kudu ngurus kanthi becik.

Saiki ayo ngomong babagan cara njaga mesin vending.

Bagean utama mesin vending kudu didandani.

Kayata permukaan Fuselage, port pick-up, windows kabinèt, pengenal duwit receh, panggeser slider, kondensator, evaporator, lsp.

Cara ngresiki fuselage mesin vending

1. Yen mesin duwe bledug, bisa diombe nganggo andhuk garing.

2. Yen akeh rereget, adus kanthi banyu anget utawa adus cuci netral nganggo andhuk.

3. Yen ana noda ing layar, sampeyan bisa ngilangke andhuk garing.

Yen andhuk garing ora bisa disapu, sampeyan kudu ngombe nganggo andhuk teles utawa nganggo cuci netral sing diencerake.

Elinga andhuk kasebut ora sithik banget udan lan noda bisa diusip.

Ati-ati

Aja nggunakake pelarut sing ngemot pelarut asam utawa alkalin. Yen ora, panel jendela Kabinet, tombol pilihan lan bagean liyane umume dikoreksi lan diretas utawa diudhuhake. Nalika mbusak rereget saka mesin vending, mula dilarang nggunakake pelarut cat, banyu gedhang lan obat-obatan kimia liyane.

1. port Pick-up

Nalika nggawe ulang, sampeyan kudu mriksa manawa ana noda ing port intake:

Ing musim panas, lokasi asu lan panas ganti port intine saka mesin minuman iku gampang kanggo tuwuh bakteri, lan lampu LED ing kabinèt penarik narik serangga mabur.

2. Bagéan jendela kabinet

Amarga jendhela minangka papan sing penting kanggo nampilake conto, mesthine kudu tetep resik.

Ana lampu ing kana, sing bakal narik kawigaten serangga mabur lan ninggalake noda.

Mula, perlu ngresiki kanthi rutin lan nggunakake andhuk kanggo ngresiki nalika ngetren barang.

3. Pengenal

Recogniser kasusun saka dhuwit kertas lan dhuwit recehan. Piranti kasebut kanggo nampa dhuwit.

1). Saluran transmisi mata uang kertas lan saluran pangenalan duwit receh biasane bakal ninggalake kotoran.

Yen kepala pengenalan piranti mbukak, rereget bakal katon.

2). Andhuk udan utawa andhuk udan karo bahan cucuk netral dibutuhake.

Yen ora, bakal langsung mengaruhi operasi normal pengenal.

Luwih becik dipriksa lan ngresiki saben wulan.

4. Geser Conveyor

Iku mung cara kanggo ngombe minuman lan panganan.

1). Yen ana kerusakan minuman ing mesin vending, sabuk conveyor bakal reged. Bukak lawang njero mriksa.

2). Sabuk conveyor jangka panjang ora bakal ngrusak mesin,

sing kudu di resiki saka wektu, ngresiki nganggo andhuk basah. Ngresiki seminggu sekali!

5. Pembersih Kondensasi

Paling ora saben wulan, ngresiki nganggo pembersih vakum lan sikat kondenser kanggo mbusak sampah utawa rereget sing dipasang ing radiator kondensator.

Utawa bakal nyebabake efek kulkas sing kurang, konsumsi energi tambah, karusakan kompresor sing serius!

Nalika ngresiki, aja nggunakake bahan logam (kayata sikat cuci kondenser), sampeyan kudu maju lan mudhun kanggo ngresiki.

Uga bisa di sedot metu saka pembersih vakum. Yen ora, mesin kasebut bakal rusak.

Unit pendinginan kudu dibuwang kanggo ngresiki jero nalika akeh rereget.

6. Nyelehake piring

Piring penyejat minangka papan sing dilebokake kondensasi gedhe, lan banyu nyemprotake liwat tabung tembaga kondensator.

1. Yen ora ana limpahan banyu sawise penguapan, perlu nyingkirake umpan piring sejat

nganggo obeng lan njupuk sajian nguap kanggo pour banyu sing wis kondensine ing piring sejat.

2. ngresiki saben rong wulan.

Sawise wis njaga mesin vending, dheweke bakal seneng mbantu kita bisa mlaku