0731-88696979/+ 86-18711029693

News

Home » News

Ngedegake MI Weibo Mr.Lei: Mesin sade TCN kanggo adol telpon MI

Wektu: 2019-05-13

Mr.lei ngirim warta ing Weibo lan Topbuzz, sing nyebabake hit banget.

Minangka penggemar telpon MI, dheweke rumangsa bungah

Sing paling penting yaiku mesin adol kanggo adol telpon MI digawe ing TCN.

Kejabi, isih ana toko sing durung dianyari ing TCN

Kabeh jinis lan ukuran komoditas bisa diselehake

Kayata dandanan, digital, sandhangan, jajanan, obat, dolanan lan produk liyane.

Yen sampeyan kasengsem ing mesin vending

Hubungi kita : sales @ tcnvending, com

situs: www.tcnvend.com