0731-88696979/+ 86-18711029693

News

Home » News

Mesin kotak-awan otomatis TCN tabrakan karo panganan sing nyenengake kanggo nggawe cemara anyar

Wektu: 2019-08-08

Ing taun-taun pungkasan, platform sing nganggo kayata Metro lan Baidu wis misuwur.

Persaingan sing tambah sengit ing pasar makan wis nyedhiyakake macem-macem panganan kanggo macem-macem karyawan pejabat.

Nanging, pesenan online ora duwe kauntungan rega lan uga kudu mbayar tambahan 3 yuan saben dina kanggo kiriman.

Subsidi narik kawigatosan kanggo masarakat sing ora butuh

Nyewa omah, biaya pegawe, masalah safety pangan lan liya-liyane nggawe katering luwih angel.

Dibandhingake karo restoran tradisional, mesin nedha awan kothak otomatis TCN bisa nyedhak para pelanggan kanthi cedhak,

kang dadi kauntungan utama.

Wilayah cilik, jupuk watesan wilayah, nyuntik getih seger menyang pasar katering

Sadurunge limang taun kepungkur, ukuran pangguna online catering O2O ing China udakara meh 200 yuta yuan,

lan ukuran pasar tekan 94.37 miliar yuan.

Sawise pirang-pirang taun pangembangan, nomer iki wis ping pirang-pirang.

Mesin vending makan tengahari yaiku bab pisanan sing standar, investasi lan kurang investasi.

Ing tangan siji, bisa ningkatake efisiensi penjualan mesin vending,

ing sisih liya, bisa nyuda industri manajemen industri katering.

Sing paling penting, mesin vending kothak nedha awan bisa nyetel jumlah pasar ing wektu

miturut permintaan pasar lan ningkatake efisiensi operasi.

Mesin vending nedha awan kothak TCN beda karo mesin vending nedha awan biasa.

Kita duwe generasi pertama, kapindho lan katelu kanggo nyukupi syarat khusus kabeh jinis panganan kanthi cara kabeh.

Makanan sing ditandur, mi, bubur sup, sayuran goreng, jajanan lan sapiturute bisa didol, kulkas lan dadi panas, kanthi fungsi lengkap

Prospek lan Keuntungan saka Mesin Vending lunch TCN Box

Saiki, pangembangan industri real estate China isih cepet banget.

Akeh distrik pendhudhukan anyar sing duwe fasilitas sing ora cocog,

ora entuk akses menyang kebutuhan, ora ana restoran lan toko liyane.

Lan sawetara pabrik suburban lan bangunan kantor

ora akeh papan sing gampang dipangan.

Amarga ora ana toko katering, takeout ora bisa dilayani.

Ing sawetara kutha ing macem-macem kutha, troupe kecantikan lan keluwen ora bisa dadi aliran utama, tata letak mesin vending kothak ing lokasi kasebut,

pesenan order ora dianggep.

Sanajan ana toko sing kandhel lan metu, mesin vending box-lunch bisa dilakokake ing mode ritel anyar.

Iki uga mbutuhake wektu luwih akeh tinimbang njupuk, lan mangan mesthi njaluk kaku.

1. safety lan kabersihan proses manufaktur

Panyimpen cerdas lan pengawetan saka nedha awan kothak,

kanthi modul sterilisasi ozon,

kanggo mesthekake yen nedha awan kothak internal ora diganggu bakteri.

2. kapasitas panyimpenan super-gedhe lan macem-macem jinis dodolan

Efisiensi pemanasan mesin kanthi dhuwur, proses pangiriman cepet,

lan pambayaran sikat rai bisa digawa

kanggo seneng kabijakan kegiatan eksklusif.

3. Operasi model toko anyar

Sistem manajemen latar mburi GPRS latar nirkabel bisa nyadari manajemen remot lan operasi pirang-pirang mesin.

Manajemen awan cerdas ngatasi kahanan bisnis.

Model ritel anyar iki populer karo para nom-noman.

4. Ngurangi investasi ing industri katering

Amarga area mesin vending box nedha awan cukup cilik, syarat sewa kanggo situs produksi ora dhuwur.

Dadi, biaya investasi luwih murah tinimbang restoran tradisional.

Nyewa situs kasebut umume ana 1000 yuan nganti 3000 yuan saben wulan. Wong sing beda-beda mili, nyewa beda.

Nyewakake beda-beda gumantung ing saben kutha. Sade 80 kothak dina bisa nggawe bathi 500-800 yuan dina.

Mesin bakul nedha awan otomatis TCN Series bisa nyedhaki pelanggan kanthi jarak cedhak lan akeh, yaiku kauntungan utama,

nanging uga cocog kanggo gaya urip buruh kantor sing cepet.

Kajaba iku, mesin kothak nedha awan otomatis bisa dilebokake ing bangunan kantor,

nanging uga dilebokake ing stasiun, komunitas lan papan liyane ing endi lalu lintas sing cukup gedhe.

Kajaba iku, model bathi mesin vending kothak TCN kothak ora mung adol kothak makan awan.

Uga bisa digabung karo mesin vendor toko lan minuman.

Ora mung iku, amarga mesin dhewe duwe layar tampilan LED sing gedhe, bisa nyebarake iklan 24 jam sedina.

Operator pancen bisa nganakake pariwara komersial liyane lan entuk pendapatan pariwara tambahan.

Metu saka mode pemikiran solidified tradisional

Tambah atribut eceran anyar mesin vending kothak nedha awan otomatis

Prospek mesin vending kothak nedha awan otomatis bisa tanpa wates.