0731-88696979/+ 86-18711029693

Mesin Vending Snack

Home » Product » Mesin Vending Snack & Ngombe » Mesin Vending Snack

  • /img/tcn-automatic-snack-drink-vending-machine-in-indonesia-thailand-10.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912153006_564.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912153016_180.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912153025_662.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912153037_171.jpg

Mesin jual minuman cemilan TCN ing Indonesia Thailand

Bank, Supermarket, Bandara, Stasiun sepur, Rumah Sakit, Pusat Membeli-belah, Taman, Zoo, area Scenic, Farmasi (toko obat), Kantor, Hotel, Stasiun Subway, Sekolah

specifications:
model TCN-D720-10C (22SP)
jeneng Mesin Vending Combo
Outside Dimensions H: 1933mm, W: 1269mm, D: 795 mm
bobot 285 kg
Tipe Merchandise 50-70types(according to products size)
Kapasitas Panyimpenan Babagan 300-1050pc (miturut ukuran barang)
Panyimpenan Interior Laci 6
Suhu pendinginan 4-25 ° C (luwes)
Listrik AC100V / 240V, 50Hz / 60Hz
Sistem Pembayaran Bill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)
Antarmuka standar MDB / DEX
Layar LCD 22 inci

TCN Vending Machine can support many kinds of payment system.

Description:

Mesin vending TCN bisa nyengkuyung MDB internasional, standar DEX, bisa ketemu kabeh jinis standar internasional.

Teknologi umume umume, luwih apik lan jampel suhu luwih apik.

Tambah garis bar dhukungan lan mburi ngarep musim semi kanggo smoothie kiriman.

Adaptasi sistem pembayaran impor kaya ICT, ITL, MEI, NRI, NAYAX, INGENICO.

Koil spring, sabuk conveyor, slot pancing spring digunakake kanggo macem-macem produk.

Sistem manajemen bisa digunakake kanthi gratis lan diwenehake karo ngatur status operasi mesin, gagal umpan balik, ngawasi mlaku, ganti rega adoh.

1.High strength & powdered coated cabinet karo material terisolasi penuh, energi vending unit.

Pintu 2.Secure dengan lampiran-lampiran dan pencahayaan LED.

3.Triple glazed viewing window.

4.Dual spirals on chip trays.

5.Each tray ngirangi derajat 45 kanggo loading cepet & gampang.

Pemisahan wadah 6.Adaptable lan dhuwur.

7.Secure / lockable cash box.

8.Suhu suhu sensor (4 nganti 25 derajat Celsius luwes) Sistem pendinginan modulasi, gampang dijaga.

9.With drop drop / Vend Assure TM / vendors sensors / dijamin sistem pangiriman. (nahan kredit nganti produk dikirim).

Sistem pemantauan 10.GPRS, nyebarake informasi langsung wektu nyata.

11. Pemanas dipasang ing kaca kanggo nyegah kelembapan.

Rasio kapasitas lan ukuran 12.Excellent.

13. Tata letak lemes kanggo cemilan, pangan, seger, lan botol.
14.Energy efficient compressor, etc
Sistem 15.Cooling karo refrigeran R134a, bisa nyukupi kebutuhan ROHS.

16.Overall foaming technology, 40mm dibentuk, isolasi suhu sing luwih stabil lan luwih apik.

Contact Us