0731-88696979

Mesin Vending Panganan Sehat

Home » Product » Mesin Vending Panganan Sehat

  • /img/tcn-d900-9c116spbelt-conveyor-salad-vegetable-fruit-combo-vending-machine-man Manufacturer.jpg
  • /upfile/2020/01/07/20200107172417_184.jpg

TCN-CEL-9C (V11.6) 24 Jam layanan mandhiri Salad Woh-wohan Produsen Mesin Kancing Vombo

Minimal Order Quantity:

1

Price:

Hubungi Harga

Details Packaging:

Carton utawa kayu lapis

Wektu Pesenan:

15 dina kerja

Syarat-syarat pembayaran:

T / T

Sumber Kabisan:

150000 unit / taun

mesin vending wohmesin vending sehatmesin endhog endhog

Bank, Supermarket, Bandara, Stasiun sepur, Rumah Sakit, Pusat Membeli-belah, Taman, Zoo, area Scenic, Farmasi (toko obat), Kantor, Hotel, Stasiun Subway, Sekolahmesin vending sehat

model

 TCN-CEL-9C (V11.6)

jeneng

Mesin Penjual Woh

Ukuran njaba

 H: 1940mm, W: 1273mm, D: 790 mm 

bobot

300kg

Jinis barang dagangan

54 pilihan (produk kaleng / produk kemasan botol / produk kemasan kotak)

Kapasitas Panyimpenan

Udakara 300-800pcs (miturut ukuran barang)

Panyimpenan Interior

Laci 6

Suhu kulkas

4-25 ° C (luwes)

Listrik

AC220V, 50Hz / 60Hz 

Sistem Pembayaran

Bill, Coin, Dispenser Koin (Protokol MDB) 

Antarmuka standar

MDB / DEX

Layar LCD

11.6 inci


1. Kanthi sistem angkat otomatis. 
2. Kabinet dilapisi kekuatan & bubuk kanthi bahan terisolasi lengkap, unit vending efisien energi.
Pintu 3.Secure dengan lampiran-lampiran dan pencahayaan LED.
4.Triple glazed viewing window.
5.Dual spirals on chip trays.
6. Saben nampan mudhun 45 derajat kanggo loading cepet & gampang.
Pemisahan wadah 7.Adaptable lan dhuwur. 
8.Secure / lockable cash box.
9. Kanthi sensor suhu (4 nganti 25 derajat Celcius bisa diatur) Sistem pendingin modular, gampang dijaga.
10. kanthi sensor gulung / Vend Assure TM / sensor sensor / sistem pangiriman dijamin. (duwe kredit nganti dikirim produk).
Sistem pemantauan 11.GPRS, nyebarake informasi langsung wektu nyata.
12. Heater Gelas sing dipasang ing kaca kanggo nyegah kelembapan kondensasi.
Rasio kapasitas lan ukuran 13.Excellent.
14. Tata letak sing fleksibel kanggo cemilan, panganan seger, kaleng lan botol.
15. Kompresor efisien energi, lsp.
16. Sistem adhem kanthi kulkas R134a, bisa nyukupi sarat ROHS.

Keuntungan Kompetitif:
1.Luwih saka 100 insinyur R&D.
2. Luwih saka 70 paten nasional.
3.15 taun kanggo mesin vending.
4.150,000 bengkel meter persegi.
5.Langgeni kapasitas produksi luwih saka 150,000 unit.
6. Mbukak bathi biaya.
7. baris line Déwan otomatis.
8. Tim layanan layanan sawise-sales.
9.Npresor kompresor, sistem pembayaran tagihan lan duwit receh kanthi dhuwur.
10.Sistem manajemen TCN lan ora ana biaya taunan.

 

 

Contact Us