0731-88696979

Mesin Vending Panganan Sehat

Home » Product » Mesin Vending Panganan Sehat

  • /img/tcn-nfs-vv22-tcn-healthy-fresh-vegetables-salad-fruit-vending-machine-with-touch-screen-22.jpg
  • /upfile/2020/05/18/20200518115004_463.jpg
  • /upfile/2020/05/18/20200518115013_308.jpg
  • /upfile/2020/05/18/20200518115022_571.jpg
  • /upfile/2020/05/18/20200518115030_494.jpg

TCN-CFS-11G (V22) Sayuran Seger Sehat Sehat Woh salad TCN Kanthi Mesin Tutul

Model No.

TCN-CFS-11G (V22)

Size

H: 1960mm, W: 1538 mm, D: 943 mm 

Dispensing

Angkat sistem

bobot

400KG

Layar

Layar tutul 21.5 inci

Voltase

AC 220V

Power

460W

Suhu

4-8 ° C (luwes)

Pilihan produk

80

kapasitas

60-160

Keterangan:

1.Dhaptar modul kulkas mandhiri, trep kanggo transportasi lan gampang digayuh 18 derajat

 

2.kanggo nggawe panganan seger

 

Pintu kaca, bisa ndeleng panganan seger kanthi intuisi

 

4.Penceng ora duwe lawang, luwih tahan lama

 

5. Dhaptar rega regane

 

6.Nenteni barang ing sisih tengen sisih tengen, kanthi luwih trep

 

7.Bukupe bukti-bukti gramatis

 

8. Deteksi otomatik bisa mriksa apa pelanggan wis njupuk barang kasebut

 

 

Bank, Supermarket, Bandara, Stasiun sepur, Rumah Sakit, Pusat Membeli-belah, Taman, Zoo, area Scenic, Farmasi (toko obat), Kantor, Hotel, Stasiun Subway, Sekolah

Model No.

TCN-CFS-11G (V22)

Size

H: 1960mm, W: 1538mm, D: 943 mm 

Dispensing

Angkat sistem

bobot

400KG

Layar

Layar tutul 21.5 inci

Voltase

AC 220V

Power

460W

Suhu

4-8 ° C (luwes)

Pilihan produk

80 choices

kapasitas

60-160

Contact Us