0731-88696979

Mesin Penjual Snack & Ngombe

Home » Product » Mesin Penjual Snack & Ngombe

  • /img/tcn-d720-10c22sp-gym-food-and-drink-gym-vending-machine-fitness-vending-machine.jpg
  • /upfile/2021/04/08/20210408105035_896.jpg
  • /upfile/2021/04/08/20210408105044_580.jpg
  • /upfile/2021/04/08/20210408105059_541.jpg
  • /upfile/2021/04/08/20210408105109_295.jpg
  • /upfile/2021/04/08/20210408105118_900.jpg

TCN-D720-10C(22SP) gym food and drink gym vending machine fitness vending machine

 

Bank, Supermarket, Bandara, Stasiun sepur, Rumah Sakit, Pusat Membeli-belah, Taman, Zoo, area Scenic, Farmasi (toko obat), Kantor, Hotel, Stasiun Subway, Sekolah

specifications:
model TCN-D720-10C (22SP)
jeneng Mesin Vending Combo
Ukuran njaba H: 1933mm, W: 1269mm, D: 795 mm
bobot 285 kg
Jinis barang dagangan 50-70types (miturut ukuran produk)
Kapasitas Panyimpenan Udakara 300-1050pc (miturut ukuran barang)
Panyimpenan Interior Laci 6
Suhu kulkas 4-25 ° C (luwes)
Listrik AC100V / 240V, 50Hz / 60Hz
Sistem Pembayaran Bill, Coin, Dispenser Koin (Protokol MDB)
Antarmuka standar MDB / DEX
Layar LCD 22 inci

Mesin Vending TCN bisa ndhukung macem-macem jinis sistem pembayaran.

Description:

 

Mesin vending TCN bisa nyengkuyung MDB internasional, standar DEX, bisa ketemu kabeh jinis standar internasional.

Teknologi umume umume, luwih apik lan jampel suhu luwih apik.

Tambah garis bar dhukungan lan mburi ngarep musim semi kanggo smoothie kiriman.

Adaptasi sistem pembayaran impor kaya ICT, ITL, MEI, NRI, NAYAX, INGENICO.

Koil spring, sabuk conveyor, slot pancing spring digunakake kanggo macem-macem produk.

Sistem manajemen bisa digunakake kanthi gratis lan diwenehake karo ngatur status operasi mesin, gagal umpan balik, ngawasi mlaku, ganti rega adoh.

1. Kabinet dilapisi kekuatan & bubuk kanthi bahan terisolasi lengkap, unit vending efisien energi.

Pintu 2.Secure dengan lampiran-lampiran dan pencahayaan LED.

3.Triple glazed viewing window.

4.Dual spirals on chip trays.

5. Saben nampan mudhun 45 derajat kanggo loading cepet & gampang.

Pemisahan wadah 6.Adaptable lan dhuwur.

7.Secure / lockable cash box.

8. Kanthi sensor suhu (4 nganti 25 derajat Celcius bisa diatur) Sistem pendingin modular, gampang dijaga.

9. Kanthi sensor gulung / Vend Assure TM / sensor sensor / sistem pangiriman dijamin. (duwe kredit nganti dikirim produk).

Sistem pemantauan 10.GPRS, nyebarake informasi langsung wektu nyata.

11. Heater Gelas sing dipasang ing kaca kanggo nyegah kelembapan kondensasi.

Rasio kapasitas lan ukuran 12.Excellent.

13. Tata letak sing fleksibel kanggo cemilan, panganan seger, kaleng lan botol.
14. Kompresor efisien energi, lsp.
15. Sistem adhem kanthi kulkas R134a, bisa nyukupi sarat ROHS.

16.Overall foaming technology, 40mm dibentuk, isolasi suhu sing luwih stabil lan luwih apik.

Contact Us