0731-88696979/+ 86-18711029693

Mesin Vending Iklan

Home » Product » Mesin Vending Iklan

  • /img/tcn_d720_10c22sp_oem_odm_ice_cream_frozen_food_vending_machine_for_supermarket.jpg
  • /upfile/2018/07/31/20180731131418_277.jpg

TCN-D720-10C (22SP) -LD OEM / ODM mesin adol panganan beku kanggo supermarket

Minimal Order Quantity:

1

Price:

Hubungi Harga

Details Packaging:

Carton utawa kayu lapis

Wektu Pesenan:

15 dina kerja

Syarat-syarat pembayaran:

T / T

Sumber Kabisan:

150000 unit / taun

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

TCN

Panggil Model:

TCN-D720-10C (22SP)

Certification:

CE, ISO9001, SGS, CB,

With a 22-inch LCD display, video and pictures in various formats can be played.
●Adopt international MDB standard design, conform to the international standard of DEX, and can support various international standard peripherals.
●Support WeChat, alipay, wing payment, jingdong payment, can receive notes, COINS, coin change function.
● Sistem kontrol mikrokomputer duwe query data cerdas, statistik, akuntansi, diagnosis salah lan fungsi manajemen liyane.
● Platform manajemen layanan awan sing kuat bisa mriksa informasi penjualan lan status saben mesin vending saka Internet kapan wae lan ing endi wae.
●Patented technology enables single cell doors to be self-locking.
●The glass door adopts three layers of thick vacuum glass, which can prevent the fog function and guarantee the refrigeration.
●No fluorine environmental protection refrigeration. Independent refrigeration module, the fault maintenance is convenient.
●Leakage protection.
● Sistem pengiriman pengiriman standar.
●Surround solid refrigeration and refrigeration uniform speed, super thick insulation layer, fast freezing preservation, energy saving and more economical.
●It can sell fresh fruits, vegetables, meat and other commodities.

Sistem Manajemen Jauh TCN

TCN Remote Management System minangka layanan manajemen web basis awan
sing bisa diakses saka ngendi wae ing piranti sing kompatibel kalebu PC, telpon cerdas, tablet lan liya-liyane supaya bisa ngatur lan ngawasi klompok mesin vending ing lokasi bubar.
Kanthi layanan sistem manajemen terpencil TCN, operator vending bisa ngatur mesin vending dheweke kanthi sopan lan efisien sing nguntungake, entuk manfaat saka fitur lengkap lan gampang digunakake karo data wektu nyata, kayata manajemen persediaan terpusat, manajemen penjualan gabungan lan pelacakan , kemampuan trace koleksi awis, manajemen replenasi saham. Kabeh iki tegese suda, kurang biaya, efisiensi luwih akeh, lan bathi luwih akeh.
Layanan OEM / ODM bisa diwenehake.

Keuntungan Kompetitif:
1.Luwih saka 100 engineer R&D.
2. Luwih saka 70 paten nasional.
3.15 taun kanggo mesin vending.
4.150,000 bengkel meter persegi.
5.Langgeni kapasitas produksi luwih saka 150,000 unit.
6. Mbukak bathi biaya.
7. baris line Déwan otomatis.
8. Tim layanan layanan sawise-sales.
9.Npresor kompresor, sistem pembayaran tagihan lan duwit receh kanthi dhuwur.
10.Sistem manajemen TCN lan ora ana biaya taunan.

Bank, Supermarket, Bandara, Stasiun sepur, Rumah Sakit, Pusat Membeli-belah, Taman, Zoo, area Scenic, Farmasi (toko obat), Kantor, Hotel, Stasiun Subway, Sekolah

model

TCN-D720-10C (22SP)

jeneng

Mesin Vending Combo

Outside Dimensions

H: 1940mm, W: 1273mm, D: 795 mm

bobot

285 kg

Tipe Merchandise

50-70types (miturut ukuran produk)

Kapasitas Panyimpenan

Udakara 300-800pcs (miturut ukuran barang)

Panyimpenan Interior

Laci 6

Suhu pendinginan

-18°C-25°C(adjustable)

Listrik

AC100V / 240V, 50Hz / 60Hz

Sistem Pembayaran

Bill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)

Antarmuka standar

MDB / DEX

Layar LCD

22 inci

Contact Us