0731-88696979/+ 86-18711029693

Mesin Vending Sandwich & Sandwich

Home » Product » Mesin Vending Pangan » Mesin Vending Sandwich & Sandwich

  • /img/tcn-d900-11c22sp-middle-shipment-fresh-food-vending-machine.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912161933_735.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912161944_340.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912161956_550.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912162006_560.jpg

TCN-D900-11C (22SP) Mesin vending panganan seger

fungsi:

1. Area ngempalaken ing tengah lawang, lan iku otomatis lawang

2.Pengawal pengawal, nalika lawang ngempalaken dibukak, piring penjaga bakal pindhah lan nutupi slot lan sistem angkat

3.Slot konstruksi, total ambane 841mm, bisa nggawe maksimal 10 slot ing spiral, 9 slot kanggo sabuk conveyor

4.Suplik carte fungsi, bisa tuku siji utawa luwih barang kanthi kapasitas gedhe

Bank, Supermarket, Bandara, Stasiun sepur, Rumah Sakit, Pusat Membeli-belah, Taman, Zoo, area Scenic, Farmasi (toko obat), Kantor, Hotel, Stasiun Subway, Sekolah

model Ora

TCN-D900-11C (22SP)

Size

H: 1945mm, W: 1460mm, D: 882 mm

Dispensing

conveyor sabuk nganggo sistem lif

bobot

320KG

Layar

Layar tutul layar 21.5

Pendingin

kulkas pendinginan standar

Voltase

220V

Power

500W

Suhu

4-25 ° C (luwes)

Pilihan produk

54choice (produk kaleng / produk dikemas botol / produk sing wis diisi kothak)

kapasitas

Udakara 300-800pcs (miturut ukuran barang)

Contact Us