0731-88696979

Mesin Penjual Snack & Ngombe

Home » Product » Mesin Penjual Snack & Ngombe

  • /img/tcn-d720-8c50sp-tcn-touch-screen-ads-vending-machine-for-snack-and-drink-bottle-in-manufacturer.jpg
  • /upfile/2021/07/02/20210702121033_635.jpg
  • /upfile/2021/07/02/20210702121041_611.jpg
  • /upfile/2021/07/02/20210702121051_213.jpg
  • /upfile/2021/07/02/20210702121059_725.jpg

TCN-D720-8C(50SP) TCN Touch Screen/Ads Vending Machine For Snack And Drink Bottle In Manufacturer

Minimal Order Quantity:

1

Price:

Hubungi Harga

Details Packaging:

Carton utawa kayu lapis

Wektu Pesenan:

15 dina kerja

Syarat-syarat pembayaran:

T / T

Sumber Kabisan:

150000 unit / taun

Bank, Supermarket, Bandara, Stasiun sepur, Rumah Sakit, Pusat Membeli-belah, Taman, Zoo, area Scenic, Farmasi (toko obat), Kantor, Hotel, Stasiun Subway, Sekolah

 

model

TCN-D720-8C (50SP)

jeneng

Cemilan lan Mesin Vending Minuman

Ukuran njaba

H: 1933mm, W: 1005mm, D: 893 mm 

bobot

320kg

Jinis barang dagangan

50-70 pilihan (produk kaleng / produk kemasan botol / produk kemasan kotak)

Kapasitas Panyimpenan

Udakara 240-800 pcs (miturut ukuran barang)

Panyimpenan Interior

Laci 6

Suhu kulkas

4-25 ° C (luwes)

Listrik

AC100V / 240V, 50Hz / 60Hz 

Sistem Pembayaran

Bill, Coin, Dispenser Koin (Protokol MDB) 

Antarmuka standar

MDB / DEX

Layar LCD  

50 inci

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

TCN

Panggil Model:

TCN-D720-8C (50SP)

Certification:

CE, ISO9001, SGS, CB,

1. Kabinet dilapisi kekuatan & bubuk kanthi bahan terisolasi lengkap, unit vending efisien energi.
Pintu 2.Secure dengan lampiran-lampiran dan pencahayaan LED.
3.Triple glazed viewing window.
4.Dual spirals on chip trays.
5. Saben nampan mudhun 45 derajat kanggo loading cepet & gampang.
Pemisahan wadah 6.Adaptable lan dhuwur. 
7.Secure / lockable cash box.
8. Kanthi sensor suhu (4 nganti 25 derajat Celcius bisa diatur) Sistem pendingin modular, gampang dijaga.
9.With drop drop / Vend Assure TM / vendors sensors / dijamin sistem pangiriman. (nahan kredit nganti produk dikirim).
Sistem pemantauan 10.GPRS, nyebarake informasi langsung wektu nyata.
11. Heater Gelas sing dipasang ing kaca kanggo nyegah kelembapan kondensasi.
Rasio kapasitas lan ukuran 12.Excellent.
13. Tata letak sing fleksibel kanggo cemilan, panganan seger, kaleng lan botol.
14. Kompresor efisien energi, lsp.
15. Sistem adhem kanthi kulkas R134a, bisa nyukupi sarat ROHS.

Keuntungan Kompetitif:
1.Luwih saka 100 insinyur R&D.
2. Luwih saka 70 paten nasional.
3.15 taun kanggo mesin vending.
4.150,000 bengkel meter persegi.
5.Langgeni kapasitas produksi luwih saka 150,000 unit.
6. Mbukak bathi biaya.
7. baris line Déwan otomatis.
8. Tim layanan layanan sawise-sales.
9.Npresor kompresor, sistem pembayaran tagihan lan duwit receh kanthi dhuwur.
10.Sistem manajemen TCN lan ora ana biaya taunan.

Contact Us