0731-88696979/+ 86-18711029693

Mesin Vending Pangan Panas

Home » Product » Mesin Vending Pangan » Mesin Vending Pangan Panas

  • /img/tcn-d720-fd32hp-oem-odm-automatic-fast-food-breakfast-rice-lunch-box-vending-machine-for-sale.jpg
  • /upfile/2019/09/28/20190928153043_504.jpg
  • /upfile/2019/09/28/20190928153057_918.jpg
  • /upfile/2019/09/28/20190928153108_264.jpg
  • /upfile/2019/09/28/20190928153118_347.jpg

TCN-D720-FD (32HP) OEM / ODM otomatis jajanan sarapan panganan es siang

Minimal Order Quantity:

1

Price:

Hubungi Harga

Details Packaging:

Carton utawa kayu lapis

Wektu Pesenan:

15 dina kerja

Syarat-syarat pembayaran:

T / T

Sumber Kabisan:

150000 unit / taun

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

TCN

Panggil Model:

TCN-D720-FD (32HP)

Certification:

CE, ISO9001, SGS, CB,

● Kanthi tampilan LCD 32-inci, video lan gambar ing macem-macem format bisa diputer.
● Mode dodolan sistem lif kanthi otomatis kanthi otomatis kanggo mbantu posisi macem-macem barang supaya dikirim menyang port pangiriman.
● Nganggo desain standar MDB internasional, miturut standar DEX internasional, lan bisa nampa desain standar standar internasional.
● Bisa nampa tagihan lan dhuwit recehan, lan menehi owah-owahan dhuwit recehan.
● Tampilan jendhela kaca gedhe, bisa mriksa kabeh produk kanthi intuisi lan gampang digunakake.
● Ukuran kothak bisa didol luwih, kompatibilitas luwih apik, ruang propinsi pemanasan gelombang mikro,
adol kapasitas beras kothak luwih gedhe.
● Kacepetan pemanasan yaiku kaping papat saka oven microwave biasa.
● Sistem kontrol mikrokomputer duwe query data cerdas, statistik, akuntansi, diagnosis salah lan fungsi manajemen liyane.
● Ukuran barang bisa diganti kapan wae, fleksibel karo macem-macem ukuran produk.
● Nduweni fungsi perlindungan listrik lan fungsi memori panyimpenan.
● Sistem pengiriman pengiriman standar.
● Fungsi perlindungan bocor listrik.
● mateni ozon.
● Platform manajemen layanan awan sing kuat bisa mriksa informasi penjualan lan status saben mesin vending saka Internet kapan wae lan ing endi wae.
● Cepet X, platform mobile sumbu Y, sistem kulkas modular, pangopènan lepat.

Sistem Manajemen Jauh TCN

TCN Remote Management System minangka layanan manajemen web basis awan
sing bisa diakses saka ngendi wae ing piranti sing kompatibel kalebu PC, telpon cerdas, tablet lan liya-liyane supaya bisa ngatur lan ngawasi klompok mesin vending ing lokasi bubar.
Kanthi layanan sistem manajemen terpencil TCN, operator vending bisa ngatur mesin vending dheweke kanthi sopan lan efisien sing nguntungake, entuk manfaat saka fitur lengkap lan gampang digunakake karo data wektu nyata, kayata manajemen persediaan terpusat, manajemen penjualan gabungan lan pelacakan , kemampuan trace koleksi awis, manajemen replenasi saham. Kabeh iki tegese suda, kurang biaya, efisiensi luwih akeh, lan bathi luwih akeh.
Layanan OEM / ODM bisa diwenehake.

Keuntungan Kompetitif:
1.Luwih saka 100 engineer R&D.
2. Luwih saka 70 paten nasional.
3.15 taun kanggo mesin vending.
4.150,000 bengkel meter persegi.
5.Langgeni kapasitas produksi luwih saka 150,000 unit.
6. Mbukak bathi biaya.
7. baris line Déwan otomatis.
8. Tim layanan layanan sawise-sales.
9.Npresor kompresor, sistem pembayaran tagihan lan duwit receh kanthi dhuwur.
10.Sistem manajemen TCN lan ora ana biaya taunan.

Bank, Supermarket, Bandara, Stasiun sepur, Rumah Sakit, Pusat Membeli-belah, Taman, Zoo, area Scenic, Farmasi (toko obat), Kantor, Hotel, Stasiun Subway, Sekolah

model

TCN-D720-FD (32HP)

jeneng

Mesin Vending Pangan Cepet

Outside Dimensions

H: 1940mm, W: 1220mm, D: 1015 mm

bobot

400kg

Tipe Merchandise

80-160 jinis (miturut ukuran produk)

Kapasitas Panyimpenan

80-160 kothak

Panyimpenan Interior

Laci 6

Suhu pendinginan

4-70 ℃ (luwes)

Listrik

AC100V / 240V, 50Hz / 60Hz

Sistem Pembayaran

Bill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)

Antarmuka standar

MDB / DEX

Layar LCD

32 inci

Contact Us