0731-88696979/+ 86-18711029693

Mesin Vending Sandwich & Sandwich

Home » Product » Mesin Vending Pangan » Mesin Vending Sandwich & Sandwich

  • /img/tcn-d900-9g-mini-belt-conveyor-lift-refrigerated-beer-combo-vending-machine-dispenser-machine-for-fruit-salad.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912162430_718.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912162441_779.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912162451_981.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912162500_667.jpg

TCN-D900-9G mini belt conveyor lift refrigerated beer combo vending machine dispenser machine for fruit salad

Minimal Order Quantity:

1

Price:

Hubungi Harga

Details Packaging:

Carton utawa kayu lapis

Wektu Pesenan:

15 dina kerja

Syarat-syarat pembayaran:

T / T

Sumber Kabisan:

150000 unit / taun

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

TCN

Panggil Model:

TCN-D900-9G

Certification:

CE, ISO9001, SGS, CB,

1. Kanthi sistem angkat otomatis
2.High strength & powdered coated cabinet karo material terisolasi penuh, energi vending unit.
Pintu 3.Secure dengan lampiran-lampiran dan pencahayaan LED.
4.Triple glazed viewing window.
5.Dual spirals on chip trays.
6.Each tray ngirangi derajat 45 kanggo loading cepet & gampang.
Pemisahan wadah 7.Adaptable lan dhuwur.
8.Secure / lockable cash box.
9.Suhu suhu sensor (4 nganti 25 derajat Celsius luwes) Sistem pendinginan modulasi, gampang dijaga.
10. kanthi nyelehake sensor / Vure Assure TM / sensor sensor / sistem pangiriman dijamin. (nahan kredit nganti produk dikirim).
Sistem pemantauan 11.GPRS, nyebarake informasi langsung wektu nyata.
12. Pemanas dipasang ing kaca kanggo nyegah kelembapan.
Rasio kapasitas lan ukuran 13.Excellent.
14. Tata letak lemes kanggo cemilan, pangan, seger, lan botol.
15.Energy efficient compressor, etc
Sistem 16.Cooling karo refrigeran R134a, bisa nyukupi kebutuhan ROHS.

Keuntungan Kompetitif:
1.Luwih saka 100 engineer R&D.
2. Luwih saka 70 paten nasional.
3.15 taun kanggo mesin vending.
4.150,000 bengkel meter persegi.
5.Langgeni kapasitas produksi luwih saka 150,000 unit.
6. Mbukak bathi biaya.
7. baris line Déwan otomatis.
8. Tim layanan layanan sawise-sales.
9.Npresor kompresor, sistem pembayaran tagihan lan duwit receh kanthi dhuwur.
10.Sistem manajemen TCN lan ora ana biaya taunan.

model

TCN-D900-9G

jeneng

Mesin Vending Conveyor Sabuk

Outside Dimensions

H: 1946mm, W: 1053mm, D: 850 mm

bobot

260kg

Tipe Merchandise

54choices(canned /bottle/box-packed product)

Kapasitas Panyimpenan

Udakara 300-800pcs (miturut ukuran barang)

Panyimpenan Interior

Laci 6

Suhu pendinginan

4-25 ° C (luwes)

Listrik

AC220V, 50Hz / 60Hz

Sistem Pembayaran

Bill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)

Antarmuka standar

MDB / DEX

Contact Us