0731-88696979

Mesin Penjual Snack & Ngombe

Home » Product » Mesin Penjual Snack & Ngombe

  • /img/tcn-d720-6g5hp-self-service-snack-drink-vending-machine.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912153522_337.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912153534_244.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912153544_900.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912153554_306.jpg

TCN-D720-6G(5HP) self-service snack drink vending machine

Minimal Order Quantity:

1

Price:

Hubungi Harga

Details Packaging:

Carton utawa kayu lapis

Wektu Pesenan:

15 dina kerja

Syarat-syarat pembayaran:

T / T

Sumber Kabisan:

150000 unit / taun

 

Bank, Supermarket, Bandara, Stasiun sepur, Rumah Sakit, Pusat Membeli-belah, Taman, Zoo, area Scenic, Farmasi (toko obat), Kantor, Hotel, Stasiun Subway, Sekolah

model

 TCN-D720-6G

Ukuran njaba

 H: 1940mm, W: 730mm, D: 850mm 

bobot

 240kg 

Jinis barang dagangan

 66choices(canned product/bottle packed product/box-packed     product)

Kapasitas Panyimpenan

 About 180-500pcs(according to size of goods)

Panyimpenan Interior

 Laci 6

Suhu pendinginan

 4-25 ° C (luwes)

Listrik

 AC100V / 240V, 50Hz / 60Hz 

Sistem Pembayaran

 Bill, Coin, Dispenser Koin (Protokol MDB) 

Antarmuka standar

 MDB / DEX

Mesin vending TCN bisa nyengkuyung MDB internasional, standar DEX, bisa ketemu kabeh jinis standar internasional.
Teknologi umume umume, luwih apik lan jampel suhu luwih apik. 
Tambah garis bar dhukungan lan mburi ngarep musim semi kanggo smoothie kiriman.
Adaptasi sistem pembayaran impor kaya ICT, ITL, MEI, NRI, NAYAX, INGENICO.
Koil spring, sabuk conveyor, slot pancing spring digunakake kanggo macem-macem produk.
Sistem manajemen bisa digunakake kanthi gratis lan diwenehake karo ngatur status operasi mesin, gagal umpan balik, ngawasi mlaku, ganti rega adoh.
1. Kabinet dilapisi kekuatan & bubuk kanthi bahan terisolasi lengkap, unit vending efisien energi.
Pintu 2.Secure dengan lampiran-lampiran dan pencahayaan LED.
3.Triple glazed viewing window.
4.Dual spirals on chip trays.
5. Saben nampan mudhun 45 derajat kanggo loading cepet & gampang.
Pemisahan wadah 6.Adaptable lan dhuwur. 
7.Secure / lockable cash box.
8.With sensor suhu (4 nganti 25 derajat Celcius luwes) Sistem pendinginan modular, gampang dipertahankan.
9.With drop drop / Vend Assure TM / vendors sensors / dijamin sistem pangiriman. (nahan kredit nganti produk dikirim).
Sistem pemantauan 10.GPRS, nyebarake informasi langsung wektu nyata.
11. Heater Gelas sing dipasang ing kaca kanggo nyegah kelembapan kondensasi.
Rasio kapasitas lan ukuran 12.Excellent.
13. Tata letak sing fleksibel kanggo cemilan, panganan seger, kaleng lan botol.
14. Kompresor efisien energi, lsp.
15. Sistem adhem kanthi kulkas R134a, bisa nyukupi sarat ROHS.
16.Overall foaming technology, 40mm dibentuk, isolasi suhu sing luwih stabil lan luwih apik.

Sistem Pembayaran:
Kertu 1.IC, KTP, kontrol swara, kertu bank, kertu kredit, kode QR, cathetan bank. duwit receh, tagihan, sistem mbayar ponsel, kertu NFC.
2. Dhukungan RS232. 

Suitability:
Kafe, Kantin, Rumah Sakit, Hotel, Sekolah, Subway, Supermarket, Malls, ruang rapat, toko, studio profesional, kamar tunggu dll.

Sistem Manajemen Jarak Jauh TCN

Sistem Manajemen Jarak Jauh TCN minangka layanan ngatur web adhedhasar cloud 
sing bisa diakses saka endi wae ing piranti apa wae sing kompatibel kalebu PC, telpon pinter, tablet lan sapiturute kanggo ngatur lan ngawasi klompok mesin penjual otomatis ing lokasi sing nyebar.
Kanthi layanan sistem manajemen jarak jauh TCN, operator vending bisa ngatur mesin vending kanthi cara sing luwih efisien lan nguntungake, entuk manfaat saka fitur lengkap lan gampang digunakake kanthi data wektu nyata, kayata manajemen inventarisasi terpusat, manajemen penjualan lan konsolidasi. , kemampuan nglacak koleksi kas, manajemen replenishment saham. Kabeh tegese kurang rugi, biaya murah, efisiensi luwih akeh, lan bathi luwih akeh.
Layanan OEM / ODM bisa diwenehake.

Keuntungan Kompetitif:
1.Luwih saka 100 insinyur R&D.
2. Luwih saka 70 paten nasional.
3.15 taun kanggo mesin vending.
4.150,000 bengkel meter persegi.
5.Langgeni kapasitas produksi luwih saka 150,000 unit.
6. Mbukak bathi biaya.
7. baris line Déwan otomatis.
8. Tim layanan layanan sawise-sales.
9.Npresor kompresor, sistem pembayaran tagihan lan duwit receh kanthi dhuwur.
10.Sistem manajemen TCN lan ora ana biaya taunan.

Contact Us