0731-88696979/+ 86-18711029693

Mesin Vending Snack

Home » Product » Mesin Vending Snack & Ngombe » Mesin Vending Snack

  • /img/tcn_d720_mcs32hp_automatic_cola_bottled_canned_hot_cold_drink_vending_machine.png
  • /upfile/2018/07/30/20180730091813_384.png

TCN-D720-MCS (32HP) cola botol kemasan minuman anget panas tanpa mesin

Minimal Order Quantity:

1

Price:

Hubungi Harga

Details Packaging:

Carton utawa kayu lapis

Wektu Pesenan:

15 dina kerja

Syarat-syarat pembayaran:

T / T

Sumber Kabisan:

150000 unit / taun

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

TCN

Panggil Model:

TCN-D720-MCS (43HP)

Certification:

CE, ISO9001, SGS, CB,

1.Untuk adol minuman sing ora teratur, kemasan ing botol / bisa / kaca lsp.
2.Support Alipay / Wechat / Coin / Fungsi Pembayaran Bill lan Sistem Manajemen Coin.Support latar mburi.
3.Pencet kontrol remot kosong, disetel karo siji tombol, gampang dioperasi. Inventori jelas kanthi cepet lan gampang ngatur.
4.Nemain desain kanthi gampang kanggo njupuk barang kanthi gampang.
5. Sistem manajemen kontrol komputer-komputer, kanthi audit, mriksa fungsi data dodolan lan diagnosis diagnosis salah.
6. Papan lorong bisa nyelehake barang sing padha, lorong bisa ngganti utawa nggabungake fleksibel miturut musim lan owah-owahan dodolan.
7. omben-omben utawa kadhemen bisa diatur, kanthi penyejuk R134a, bisa memenuhi syarat ROHS.PTC
8. Tombol iridescence warna mung, tampilan neon, ayu lan modis kanggo narik kawigaten para konsumen.
9.Operasi panel nganggo panel LCD, gampang dioperasi
10.Fungsi perlindungan Proteksi, memori memori function.With drop sensor.
11. fungsi pangayoman-gagal.
12.Material: struktur baja noda, kuat lan tahan lama.

Suitability:
Kafe, Kantin, Rumah Sakit, Hotel, Sekolah, Subway, Supermarket, Malls, ruang rapat, toko, studio profesional, kamar tunggu dll.
Sistem Manajemen Jauh TCN
TCN Remote Management System minangka layanan manajemen web basis awan
sing bisa diakses saka ngendi wae ing piranti sing kompatibel kalebu PC, telpon cerdas, tablet lan liya-liyane supaya bisa ngatur lan ngawasi klompok mesin vending ing lokasi bubar.
Kanthi layanan sistem manajemen terpencil TCN, operator vending bisa ngatur mesin vending dheweke kanthi sopan lan efisien sing nguntungake, entuk manfaat saka fitur lengkap lan gampang digunakake karo data wektu nyata, kayata manajemen persediaan terpusat, manajemen penjualan gabungan lan pelacakan , kemampuan trace koleksi awis, manajemen replenasi saham. Kabeh iki tegese suda, kurang biaya, efisiensi luwih akeh, lan bathi luwih akeh.
Layanan OEM / ODM bisa diwenehake.

Keuntungan Kompetitif:
1.Luwih saka 100 engineer R&D.
2. Luwih saka 70 paten nasional.
3.15 taun kanggo mesin vending.
4.150,000 bengkel meter persegi.
5.Langgeni kapasitas produksi luwih saka 150,000 unit.
6. Mbukak bathi biaya.
7. baris line Déwan otomatis.
8. Tim layanan layanan sawise-sales.
9.Npresor kompresor, sistem pembayaran tagihan lan duwit receh kanthi dhuwur.
10.Sistem manajemen TCN lan ora ana biaya taunan.

Bank, Supermarket, Bandara, Stasiun sepur, Rumah Sakit, Pusat Membeli-belah, Taman, Zoo, area Scenic, Farmasi (toko obat), Kantor, Hotel, Stasiun Subway, Sekolah

model

TCN-D720-MCS (43HP)

jeneng

Ngombe Mesin Vending

Outside Dimensions

H: 1960mm, W: 1083mm, D: 860 mm

bobot

370kg

Tipe Merchandise

19 pilihan (dikemas kaleng / botol dikempalken / produk-kothak

Kapasitas Panyimpenan

Udakara 312-365pcs (miturut ukuran barang)

Panyimpenan Interior

Laci 6

Suhu pendinginan

4-8 ° C (luwes)

Listrik

Fase tunggal 220V-240V, 50Hz

Sistem Pembayaran

Bill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)

Antarmuka standar

MDB / DEX

Layar LCD

43 inci

model

TCN-D720-MCS (32HP)

jeneng

Ngombe Mesin Vending

Outside Dimensions

H: 1960mm, W: 1080mm, D: 820 mm

bobot

370kg

Tipe Merchandise

19 pilihan (dikemas kaleng / botol dikempalken / produk-kothak

Kapasitas Panyimpenan

Udakara 360pcs (miturut ukuran barang)

Panyimpenan Interior

Laci 6

Suhu pendinginan

4-8 ° C (luwes)

Listrik

Fase tunggal 220V-240V, 50Hz

Sistem Pembayaran

Bill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)

Antarmuka standar

MDB / DEX

Layar LCD

7 inci

model

TCN-D720-MCS

jeneng

Ngombe Mesin Vending

Outside Dimensions

H: 1960mm, W: 1083mm, D: 860 mm

bobot

360kg

Tipe Merchandise

19 pilihan (dikemas kaleng / botol dikempalken / produk-kothak

Kapasitas Panyimpenan

Udakara 312-365pcs (miturut ukuran barang)

Panyimpenan Interior

Laci 6

Suhu pendinginan

4-8 ° C (luwes)

Listrik

Fase tunggal 220V-240V, 50Hz

Sistem Pembayaran

Bill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)

Antarmuka standar

MDB / DEX

Contact Us