0731-88696979/+ 86-18711029693

News

Home » News

TCN ing pameran mesin vending Australia

Wektu: 2018-09-17

Bubar, TCN tampil ing pameran mesin vending Australia.

mesin vending tcn

Mesin vending TCN ing saindenging jagad.

mesin vending tcn

Mesin vending TCN ing Australia

Pameran AUS 2018

mesin vending tcn

Wong teka lan mbukak ing situs pameran.

Tim TCN makarya bebarengan

Kanca sing ditarik saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi lan ijol.

mesin vending tcn

mesin vending tcn

mesin vending tcn

Ing pameran iki, sorotan TCNed model utama saka TCN-D720-10G, D720-6G lan mesin vending kinerja liyane kanggo kedhaftar, kanthi solusi bermutu tinggi kanggo nampilake pesona TCN sing digawe ing China menyang pelanggan global!

mesin vending tcn

Mesin kasebut nganggo desain standar MDB / DEX internasional, sing aman lan irit energi, kualitas apik banget. Kanthi kinerja sing luwih dhuwur, luwih cerdas, bakal nambah macem-macem aplikasi mesin kanggo pangguna lan terus nambah nilai produk lan bathi.

mesin vending tcnmesin vending tcn

Mesin vending cerdas TCN-D720-6G, gaya desain industri ireng sing ringkes lan rendah tombol, nduwe gaya estetika mesin vending generasi anyar. Iki bisa adol macem-macem botol omben-omben / dikemas kaleng, susu lan macem-macem jinis jajanan bagged / boxed / bar, mie instan lan panganan genah liyane.

mesin vending tcnmesin vending tcnmesin vending tcn

Ana uga model butik liyane TCN. Desain pondokan sing prasaja lan elegan, mesin vending apik, yen sampeyan ana ing Australia, luwih becik ngunjungi booth TCN.

2018 Pameran mesin vending Australia

Kita ketemu, tabrakan, komunikasi, kerjo bareng ing kene.

Ayo jagad ngrasa pesona gawe ing China.

mesin vending tcnmesin vending tcn

Apa iku mesin vending omben-omben utawa mesin vending salad buah seger.

Ana tansah siji kanggo sampeyan!

mesin vending tcn

TCN nggantosi China minangka kamulyan kanggo wong-wong Tionghoa.

Sok ing ngarep jagad ing industri mesin vending

Kanthi produk lan layanan sing luar biasa kanggo mbantu pelanggan saya gedhe!

Muga-muga TCN bakal nggawe kemungkinan luwih gedhe ing pameran kasebut.

Ayo jagad krungu swarane China.

mesin vending tcn