0731-88696979/+ 86-18711029693

Mesin Vending Sandwich & Sandwich

Home » Product » Mesin Vending Pangan » Mesin Vending Sandwich & Sandwich

  • /upfile/2019/01/20/20190120160937_700.jpg
  • /upfile/2019/01/20/20190120162917_201.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912162029_239.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912162038_925.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912162048_404.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912162058_784.jpg

TCN-SX- (32SP) panganan sayuran seger kanggo sayur-sayuran seger

model Ora

TCN-SX(32SP)

Size

H: 2387mm, W: 1830mm, D: 1023 mm

Dispensing

Angkat elektronik XY

bobot

1000KG

Layar

Layar tutul layar 32

Voltase

AC 220V

Power

2200W

Suhu

-18-50 ° C (luwes)

Pilihan produk

28

kapasitas

84-112

Keterangan:

1.Dhaptar modul kulkas mandhiri, trep kanggo transportasi lan gampang digayuh 18 derajat

2.kanggo nggawe panganan seger

Pintu kaca, bisa ndeleng panganan seger kanthi intuisi

4.Penceng ora duwe lawang, luwih tahan lama

5. Dhaptar rega regane

6.Nenteni barang ing sisih tengen sisih tengen, kanthi luwih trep

7.Bukupe bukti-bukti gramatis

8. Deteksi otomatik bisa mriksa apa pelanggan wis njupuk barang kasebut

Bank, Supermarket, Bandara, Stasiun sepur, Rumah Sakit, Pusat Membeli-belah, Taman, Zoo, area Scenic, Farmasi (toko obat), Kantor, Hotel, Stasiun Subway, Sekolah

model Ora

TCN-SX(32SP)

Size

H: 2387mm, W: 1830mm, D: 1023 mm

Dispensing

Angkat elektronik XY

bobot

1000KG

Layar

Layar tutul layar 32

Voltase

AC 220V

Power

2200W

Suhu

-18-50 ° C (luwes)

Pilihan produk

28choice (produk kaleng / produk dikemas botol / produk sing wis diisi kothak)

kapasitas

84-112

Contact Us