0731-88696979/+ 86-18711029693

News

Home » News

Mesin Vending paling apik ing sejarah, endhog terus !!!

Wektu: 2019-04-20

"Mesin Vending akeh, nanging iki pisanan sing katon apik banget ..."

Mangkene prekara ......

Mesin vending aneh muncul ing dalan ing tengah Frankfurt, Jerman, lan para pejalanhe kepincut lan mandheg nonton ...

Sanajan umume wong ngudhuhake minat, nanging dheweke isih nduweni keraguan babagan kepiye.

Sawise kabeh, manungsa isih duwe rasa wedi marang makhluk sing ora dingerteni, nganti ana sawijining wong teka lan katon kanthi ati-ati, lan ana akeh "pitik" ing njero.

Sampeyan bener! Mesin vending, sing umure luwih saka 2 meter, ora diisi omben-omben, panganan lan barang-barang liyane, nanging karo hens live.

Ing sisih ndhuwur mesin vending, ana sawetara tembung Inggris sing abang terang "Egg Machine", yaiku jeneng mesin kasebut.

Katon kaya mesin vending liyane. Sampeyan bisa tuku barang kanthi nggawe coining, nanging adol endhog ...

Mesthi wae, endhog iki ora dilebokake kanthi manual, utawa uga ora ana tiruan utawa tiruan, nanging endhog sing dilebokake dening pitik ing jero, "endhog" seger sing metu saka bokonge pitik.

Kajaba iku, ana 16 kamar sing kapisah ing "mesin endhog" iki.

Saben ruangan dikuwasani pitik kanthi nomer dhewe, kayata jeneng karyane, kayata teknisi nomer 38.

Kanthi jumlah kasebut, sampeyan bisa milih "pitik" sing paling disenengi kanggo sampeyan, layang endhog kanggo sampeyan, lan mesthekake yen endhog iku paling endhek ...

Muni luar biasa. Apa bakal dadi sapi sing adol susu ing mesin vending ing ngarep?

Aku mung bisa ujar yen sampeyan mikir akeh ... Sanajan mesin vending endhog otomatis iki katon nyata, mula ora ana endhog lan ora bakal ngempet endhog.

Seri tumindak iki minangka tumindak kesejahteraan umum NOAH saka Perlindhungan Kewan Perlindungan Kewan Jerman.

Sanajan ora ana endhog sing bakal didol, NOAH bakal nyebarake kertu kanggo para wong sing weruh, yaiku sawetara cara kanggo entuk endhog, lan liwat penjelasan staf kanggo menehi informasi luwih lengkap babagan endhog. Dheweke mikir manawa hens ora mung dianggep minangka mesin telur endhog, utawa katahan ing kandhang cilik, nanging kudu ngembangake pembiakan sing cagless.

Liwat kegiatan kesejahteraan umum kasebut, dheweke ngarep-arep bisa nuwuhake rasa kuwatir marang masarakat babagan kahanan urip kanggo hens lan ngrangsang panggunaan lan tuku.

TCN OEM / ODM Eggator Vending Mesin Vending