0731-88696979/+ 86-18711029693

Mesin Vending Snack

Home » Product » Mesin Vending Snack & Ngombe » Mesin Vending Snack

  • /img/tcn-d720-6g-automatic-snack-drink-vending-machine-42.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912153522_337.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912153534_244.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912153544_900.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912153554_306.jpg

TCN-D720-6G mesin vending ngombe otomatis

Minimal Order Quantity:

1

Price:

Hubungi Harga

Details Packaging:

Carton utawa kayu lapis

Wektu Pesenan:

15 dina kerja

Syarat-syarat pembayaran:

T / T

Sumber Kabisan:

150000 unit / taun

Bank, Supermarket, Bandara, Stasiun sepur, Rumah Sakit, Pusat Membeli-belah, Taman, Zoo, area Scenic, Farmasi (toko obat), Kantor, Hotel, Stasiun Subway, Sekolah

model

TCN-D720-6G

Outside Dimensions

H: 1940mm, W: 730mm, D: 850mm

bobot

240kg

Tipe Merchandise

66choice (produk dikemas kaleng / produk dikemas botol / produk

Kapasitas Panyimpenan

Udakara 180-500pcs (miturut ukuran barang)

Panyimpenan Interior

Laci 6

Suhu pendinginan

4-25 ° C (luwes)

Listrik

AC100V / 240V, 50Hz / 60Hz

Sistem Pembayaran

Bill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)

Antarmuka standar

MDB / DEX

Mesin vending TCN bisa nyengkuyung MDB internasional, standar DEX, bisa ketemu kabeh jinis standar internasional.
Teknologi umume umume, luwih apik lan jampel suhu luwih apik.
Tambah garis bar dhukungan lan mburi ngarep musim semi kanggo smoothie kiriman.
Adaptasi sistem pembayaran impor kaya ICT, ITL, MEI, NRI, NAYAX, INGENICO.
Koil spring, sabuk conveyor, slot pancing spring digunakake kanggo macem-macem produk.
Sistem manajemen bisa digunakake kanthi gratis lan diwenehake karo ngatur status operasi mesin, gagal umpan balik, ngawasi mlaku, ganti rega adoh.
1.High strength & powdered coated cabinet karo material terisolasi penuh, energi vending unit.
Pintu 2.Secure dengan lampiran-lampiran dan pencahayaan LED.
3.Triple glazed viewing window.
4.Dual spirals on chip trays.
5.Each tray ngirangi derajat 45 kanggo loading cepet & gampang.
Pemisahan wadah 6.Adaptable lan dhuwur.
7.Secure / lockable cash box.
8.With sensor suhu (4 nganti 25 derajat Celcius luwes) Sistem pendinginan modular, gampang dipertahankan.
9.With drop drop / Vend Assure TM / vendors sensors / dijamin sistem pangiriman. (nahan kredit nganti produk dikirim).
Sistem pemantauan 10.GPRS, nyebarake informasi langsung wektu nyata.
11. Pemanas dipasang ing kaca kanggo nyegah kelembapan.
Rasio kapasitas lan ukuran 12.Excellent.
13. Tata letak lemes kanggo cemilan, pangan, seger, lan botol.
14.Energy efficient compressor, etc
Sistem 15.Cooling karo refrigeran R134a, bisa nyukupi kebutuhan ROHS.
16.Overall foaming technology, 40mm dibentuk, isolasi suhu sing luwih stabil lan luwih apik.

Sistem Pembayaran:
Kertu 1.IC, KTP, kontrol swara, kertu bank, kertu kredit, kode QR, cathetan bank. duwit receh, tagihan, sistem mbayar ponsel, kertu NFC.
2.Support RS232.

Suitability:
Kafe, Kantin, Rumah Sakit, Hotel, Sekolah, Subway, Supermarket, Malls, ruang rapat, toko, studio profesional, kamar tunggu dll.

Sistem Manajemen Jauh TCN

TCN Remote Management System minangka layanan manajemen web basis awan
sing bisa diakses saka ngendi wae ing piranti sing kompatibel kalebu PC, telpon cerdas, tablet lan liya-liyane supaya bisa ngatur lan ngawasi klompok mesin vending ing lokasi bubar.
Kanthi layanan sistem manajemen terpencil TCN, operator vending bisa ngatur mesin vending dheweke kanthi sopan lan efisien sing nguntungake, entuk manfaat saka fitur lengkap lan gampang digunakake karo data wektu nyata, kayata manajemen persediaan terpusat, manajemen penjualan gabungan lan pelacakan , kemampuan trace koleksi awis, manajemen replenasi saham. Kabeh iki tegese suda, kurang biaya, efisiensi luwih akeh, lan bathi luwih akeh.
Layanan OEM / ODM bisa diwenehake.

Keuntungan Kompetitif:
1.Luwih saka 100 engineer R&D.
2. Luwih saka 70 paten nasional.
3.15 taun kanggo mesin vending.
4.150,000 bengkel meter persegi.
5.Langgeni kapasitas produksi luwih saka 150,000 unit.
6. Mbukak bathi biaya.
7. baris line Déwan otomatis.
8. Tim layanan layanan sawise-sales.
9.Npresor kompresor, sistem pembayaran tagihan lan duwit receh kanthi dhuwur.
10.Sistem manajemen TCN lan ora ana biaya taunan.

Contact Us