0731-88696979

Mesin Vending Kopi

Home » Product » Mesin Vending Kopi

  • /img/tcn-60g-c4-snack-drink-and-coffee-combination-vending-machine-10.jpg
  • /upfile/2020/04/15/20200415202214_853.jpg
  • /upfile/2020/04/15/20200415202237_555.jpg

Ngombe TCN-60G-C4 Snack lan mesin vending kombinasi kopi

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

TCN

Panggil Model:

TCN-60G-C4

Certification:

CE, ISO9001, SGS, CB,

1.4 cold 4 hot,instant drink.
2. Kabinet dilapisi kekuatan & bubuk kanthi bahan terisolasi lengkap, unit vending efisien energi.
Pintu 3.Secure dengan lampiran-lampiran dan pencahayaan LED.
4.Triple glazed viewing window.
5.Dual spirals on chip trays.
6. Saben nampan mudhun 45 derajat kanggo loading cepet & gampang.
Pemisahan wadah 7.Adaptable lan dhuwur. 
8.Secure / lockable cash box.
9.With sensor suhu (4 nganti 25 derajat Celcius luwes) Sistem pendinginan modular, gampang dipertahankan.
10.With drop drop / Vend Assure TM / vendors sensors / dijamin sistem pangiriman. (nahan kredit nganti produk dikirim).
Sistem pemantauan 11.GPRS, nyebarake informasi langsung wektu nyata.
12. Heater Gelas sing dipasang ing kaca kanggo nyegah kelembapan kondensasi.
Rasio kapasitas lan ukuran 13.Excellent.
14. Tata letak sing fleksibel kanggo cemilan, panganan seger, kaleng lan botol.
15. Kompresor efisien energi, lsp.
16. Sistem adhem kanthi kulkas R134a, bisa nyukupi sarat ROHS.

Keuntungan Kompetitif:
1.Luwih saka 100 insinyur R&D.
2. Luwih saka 70 paten nasional.
3.15 taun kanggo mesin vending.
4.150,000 bengkel meter persegi.
5.Langgeni kapasitas produksi luwih saka 150,000 unit.
6. Mbukak bathi biaya.
7. baris line Déwan otomatis.
8. Tim layanan layanan sawise-sales.
9.Npresor kompresor, sistem pembayaran tagihan lan duwit receh kanthi dhuwur.
10.Sistem manajemen TCN lan ora ana biaya taunan.

coffee vending machine

Bank, Supermarket, Bandara, Stasiun sepur, Rumah Sakit, Pusat Membeli-belah, Taman, Zoo, area Scenic, Farmasi (toko obat), Kantor, Hotel, Stasiun Subway, Sekolah

model

 TCN-60G-C4(19SP)

jeneng

 Mesin Penjualan Kopi Gabungan

Ukuran njaba

 H: 1940mm, W: 1396.5mm, D: 790 mm

bobot

 440kgs

Merchandise reserve

 Pilihan 60

Kapasitas Panyimpenan

 Udakara 350-1050 pcs (miturut ukuran barang)

Panyimpenan Interior

Laci 6

Cooling temperature

 4-50°C (adjustable)

Coffee machine maximum power

 1800W

Warm water barrels capacity

 1.8L

Cold water barrels capacity

 1.9L

Raw material barrel

pcs 4

Cup quantity

130pcs (6.5-9.00 ounce)

Jinis jinis

4 kinds of hot drinks,4 kinds of cold drinks

Advertising machine

19 inches advertisement display screen

(Optional equipped touch screen)

Supply water way

Pumping or external water

Listrik

AC 100-24V, 50 / 60HZ

Layar LCD

19 inci

Contact Us