0731-88696979/+ 86-18711029693

News

Home » News

Rilis produksi TCN New, Seneng pesta teknologi mesin vending sing ora ana gandhengane

Wektu: 2018-08-09

Pesta ritel anyar ing 4TH, Maret
Mesin Vending Internasional China & Fasilitas Layanan Dhewe 2018
Gawe terminal anyar sing anyar & jaman écer anyar
TCN bakal nggawa gelombang produk anyar
Debut Domineering
Time:15:20-16:00 4th March
TCN domineering produk anyar bakal dibukak ing wektu iki. Aja lali.
No.380, Jalan Tengah Yuejiang, Kabupaten Haizhu, Kota Guangzhou, China. (A105)
Mesin kita wis tekan garis ngarep
Teknologi pesta, sampeyan wis siap?
Ayo!
Toko sing ora ana gandhengane
Platform pemasaran O2O komersial lintas lintas wates anyar
Nyusun ulang sistem angkat, kekuwatan toko sing ora ana
Terus ningkatake lan entuk kualitas
Kompatibilitas produk kelas pertama
3D robot, cangkir nyedhot vakum
Umume kategori saham maksimal
Posisi mindhai cerdas
Poto jemput anti-jiwit otomatis

<TCN-WRD>
Ketinggian lan ambane kargo bisa disesuaikan karo kekarepan, lan gampang ngganti macem-macem barang.
Robot kasebut ngangkat barang kasebut lan ora ana meksa babagan barang sing kudu diatasi kanthi entheng;
Robot cangkir sedhot vakum langsung nyedhot barang-barang saka dalan kargo, lan swasana sing dhuwur banget teknologi;
Jalur kargo ora duwe sabuk motor lan piranti liyane, sing gampang lan loman;
Pintu kaca panorama, kabeh barang kanthi cepet, tambahake kepenginan;
Kanthi piranti pengiriman anti-nyolong, port pilihan wis diisolasi saka wilayah persediaan;
Piranti pengiriman kanthi otomatis ndeteksi apa pelanggan wis njupuk barang kasebut;
Lawang otomatis anti-jiwit.
Mesin vending nedha awan
Gawe ritel panganan lan minuman anyar
Mbantu nuduhake ekonomi anyar
Intelijen buatan kanggo nggayuh terobosan teknologi sing anyar
Modul pemanasan 3000W cerdas
Pasokan pangan mung butuh 60S
Teknologi pengawetan panyimpenan berteknologi tinggi nganti suwe
Setel kulkas lan dadi panas minangka salah sawijining mesin sade cerdas
Ngucapake pamit kanggo jaman mesin cumberome lan kothak gedhe

<TCN-D720-FD (50SP)>
Pemanasan kanthi cepet, kaping 3 luwih cepet tinimbang oven microwave biasa
Kulkas kulkas gratis fluoroine
Sistem angkat paten
Pemanasan magnetron bebas ngirit ruangan lan adol kothak makan awan sing luwih gedhe
Desain anti scalding anti-nyolong
Sistem pembayaran universal
Desain layar amba
Latar mburi nirkabel sing adoh
Antibirus ozon
X, platform mobile sumbu Y, modul kulkas minangka modul mandhiri, gampang didandani
mesin sadean beku
Kinerja sing kuat
Suhu Ultra-sithik, pembekuan cepet lan pengawetan
Kulkas stereo lingkungan, pendinginan seragam, cepet
Kulkas 5 derajat - beku ing ngisor 18 derajat, suhu luwes
Modul kulkas dual, kompresor dual
Penyejat tebal kanggo pembekuan lan pendinginan cepet
Pintu kaca kanthi 3 lapisan kaca vakum tebal
Kanthi fungsi anti-kabut, kulkas luwih aman

Pinter, ora ngrebut tanah
Gunakake luwih saka siji mesin, luwih tentrem atine
Kekuwatan pembekuan sing seger lan abot
4D merata beku, teknologi sing apik, bisu ngirit daya, kabeh
Kabinet kothak kulkas
▼▼▼▼▼
Badan cilik duwe energi gedhe
Prasaja lan loman, kanthi fungsional
Modul kulkas independen, kulkas kanthi lingkungan bebas fluorine
Tampilan transparan kanthi lengkap bisa ngasilake pengaruh visual langsung

<TCN-32S>
Lawang kisi tunggal bisa dikunci dhewe kanthi mandiri
Mesin kabeh nggunakake insulasi papan poliuretana
Lawang kisi milih teknologi vakum dobel lapisan lan bahan transparan PC lengkap.
Kelangan, ora ana wedhut, banyu, kekuatan lan tampilan sing luwih apik