0731-88696979/+ 86-18711029693

Mesin Vending Produk Kesehatan

Home » Product » Mesin Vending Produk Kesehatan

  • /img/tcn-s800-10-condom-durex-sex-toy-adult-product-vending-machine.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912165201_981.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912165211_197.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912165220_153.jpg
  • /upfile/2019/09/12/20190912165230_665.jpg

TCN-S800-10 kondom durex jinis dolanan produk diwasa wong diwasa

Minimal Order Quantity:

1

Price:

Hubungi Harga

Details Packaging:

Carton utawa kayu lapis

Wektu Pesenan:

15 dina kerja

Syarat-syarat pembayaran:

T / T

Sumber Kabisan:

150000 unit / taun

Bank, Supermarket, Bandara, Stasiun sepur, Rumah Sakit, Pusat Membeli-belah, Taman, Zoo, area Scenic, Farmasi (toko obat), Kantor, Hotel, Stasiun Subway, Sekolah

model

TCN-S800-10

jeneng

Mesin Vending Produk Diwasa

Eksternal Ukuran

H: 1940mm, W: 1121mm, D: 771 mm

bobot

210kg

Antarmuka standar

MDB / DEX

Jinis komoditas

53-70 jinis (miturut ukuran produk)

Penyimpanan komoditas

210-300pcs

Listrik

100V / 240V, 60Hz / 50Hz

Sistem pembayaran

Penerima tagihan lan koin, Ganti duwit receh

Suhu

Suhu normal

Layar LCD

8 inci

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

TCN

Panggil Model:

TCN-S800-10

Certification:

CE, ISO9001, SGS, CB,

1.High strength & powdered coated cabinet karo material terisolasi penuh, energi vending unit.
Pintu 2.Secure dengan lampiran-lampiran dan pencahayaan LED.
3.Triple glazed viewing window.
4.Dual spirals on chip trays.
5.Each tray ngirangi derajat 45 kanggo loading cepet & gampang.
Pemisahan wadah 6.Adaptable lan dhuwur.
7.Secure / lockable cash box.
8.With sensor suhu (4 nganti 25 derajat Celcius luwes) Sistem pendinginan modular, gampang dipertahankan.
9.With drop drop / Vend Assure TM / vendors sensors / dijamin sistem pangiriman. (nahan kredit nganti produk dikirim).
Sistem pemantauan 10.GPRS, nyebarake informasi langsung wektu nyata.
11. Pemanas dipasang ing kaca kanggo nyegah kelembapan.
Rasio kapasitas lan ukuran 12.Excellent.
13. Tata letak lemes kanggo cemilan, pangan, seger, lan botol.
14.Energy efficient compressor, etc

Keuntungan Kompetitif:
1.Luwih saka 100 engineer R&D.
2. Luwih saka 70 paten nasional.
3.15 taun kanggo mesin vending.
4.150,000 bengkel meter persegi.
5.Langgeni kapasitas produksi luwih saka 150,000 unit.
6. Mbukak bathi biaya.
7. baris line Déwan otomatis.
8. Tim layanan layanan sawise-sales.
9.Npresor kompresor, sistem pembayaran tagihan lan duwit receh kanthi dhuwur.
10.Sistem manajemen TCN lan ora ana biaya taunan.

Contact Us