0731-88696979/+ 86-18711029693

Mesin Vending Snack

Home » Product » Mesin Vending Snack & Ngombe » Mesin Vending Snack

  • /img/tcn-d720-mcs32hp-automatic-cola-bottled-canned-drink-beverage-vending-machine-32.jpg
  • /upfile/2018/07/30/20180730100959_741.jpg

TCN-D720-MCS(32HP) automatic cola bottled canned drink beverage vending machine

Minimal Order Quantity:

1

Price:

Hubungi Harga

Details Packaging:

Carton utawa kayu lapis

Wektu Pesenan:

15 dina kerja

Syarat-syarat pembayaran:

T / T

Sumber Kabisan:

150000 unit / taun

Panggonan Asal:

China

Jeneng Brand:

TCN

Panggil Model:

TCN-D720-MCS(32HP)

Certification:

CE, ISO9001, SGS, CB,

1.Can sell irregular drinks,packaging in bottle/can/glass etc.
2.Support Alipay/Wechat/Coin/Bill Payment Functions and Coin Change Function.Support background management system.
3.Intelligent remote controller operate,set with one key,easy operate. Inventory be clear at a glance and easy to manage.
4.New design to take goods easily.
5.Micro-computer control management system, with auditing,checking sales data function and fault self-diagnose.
6.Multiple aisles can put the same goods,aisles can change or combine flexible according to seasons and sales changes.Size of 180-600ML drinks can sell.
7.Hot or cold drinks can be adjusted,with R134a refrigerant,can meet the ROHS requirement.PTC heating
8.Three color iridescence button,neon display,beautiful and fashionable to attract consumers.
9.Operation panel with LCD panel,easy to operate
10.Electricity protection function,storage memory function.With drop sensor.
11.Power-failure protection function.
12.Material:stain steel structure,sturdy and durable.

Suitability:
Kafe, Kantin, Rumah Sakit, Hotel, Sekolah, Subway, Supermarket, Malls, ruang rapat, toko, studio profesional, kamar tunggu dll.

Sistem Manajemen Jauh TCN

TCN Remote Management System minangka layanan manajemen web basis awan
sing bisa diakses saka ngendi wae ing piranti sing kompatibel kalebu PC, telpon cerdas, tablet lan liya-liyane supaya bisa ngatur lan ngawasi klompok mesin vending ing lokasi bubar.
Kanthi layanan sistem manajemen terpencil TCN, operator vending bisa ngatur mesin vending dheweke kanthi sopan lan efisien sing nguntungake, entuk manfaat saka fitur lengkap lan gampang digunakake karo data wektu nyata, kayata manajemen persediaan terpusat, manajemen penjualan gabungan lan pelacakan , kemampuan trace koleksi awis, manajemen replenasi saham. Kabeh iki tegese suda, kurang biaya, efisiensi luwih akeh, lan bathi luwih akeh.
Layanan OEM / ODM bisa diwenehake.

Keuntungan Kompetitif:
1.Luwih saka 100 engineer R&D.
2. Luwih saka 70 paten nasional.
3.15 taun kanggo mesin vending.
4.150,000 bengkel meter persegi.
5.Langgeni kapasitas produksi luwih saka 150,000 unit.
6. Mbukak bathi biaya.
7. baris line Déwan otomatis.
8. Tim layanan layanan sawise-sales.
9.Npresor kompresor, sistem pembayaran tagihan lan duwit receh kanthi dhuwur.
10.Sistem manajemen TCN lan ora ana biaya taunan.

Bank, Supermarket, Bandara, Stasiun sepur, Rumah Sakit, Pusat Membeli-belah, Taman, Zoo, area Scenic, Farmasi (toko obat), Kantor, Hotel, Stasiun Subway, Sekolah

model

TCN-D720-MCS(32HP)

jeneng

Ngombe Mesin Vending

Outside Dimensions

H: 1964mm, W: 1086 mm, D: 820 mm

bobot

360kg

Tipe Merchandise

19 choices(canned /bottle packed /box-packed product))

Kapasitas Panyimpenan

About 360pcs (according to size of goods)

Panyimpenan Interior

Laci 6

Suhu pendinginan

4-60 ° C (luwes)

Listrik

Single phase 220V-240V,50Hz

Sistem Pembayaran

Bill, Koin, Dispenser Koin (MDB Protocol)

Antarmuka standar

MDB / DEX

Layar LCD

7 inci

Contact Us